Víno z Čejkovic

Víno na dotek!

Chytré telefony nám v posledních letech přinášejí nejen spoustu zábavy, ale také dokáží usnadnit vyhledávání informací v mnoha oblastech. Není tomu jinak ani u tak tradičního produktu, jakým jsou moravská a čeksá vína. Víno na dotek je nejrozsáhlejší databáze moravských a českých vín, která přináší přehledné a přitom velmi podrobné informace o zatím už 1942 našich vínech od 120 vinařů a vinařských firem!
Vína v aplikaci prezentují sami vinaři, kteří o nich mají ty nejlepší a nejpodrobnější informace. Jsou zde informace, kde vína koupit či k jakému pokrmu se hodí. Zároveň i vinařští začátečníci ocení malý slovníček vybraných vinařských pojmů nebo informace, kde se nachází konkrétní viniční trať.
Aplikace dále nabízí podrobné údaje o jednotlivých vínech, jako je např. odrůda, jakostní zařazení, obsah zbytkového cukru, obsah kyselin či cenové rozpětí. U vinařů jsou zveřejněny veškeré kontaktní informace a odkazy na prodejny, kde je možné vybraná vína zakoupit.
Navíc jakmile najdete "to své" víno, jednoduše se o dojem z něj můžete podělit s přáteli. Interaktivita je další předností této aplikace. Dotkněte se tedy sami nebo s přáteli moravských a českých vín.

Více o aplikaci na www.vinonadotek.cz

Převzato z www.wineofczechrepublic.cz