Víno z Čejkovic

Ples je za námi!

V pořadí pátý ples našeho sdružení zahájili svým zpěvem mužáci z Čejkovic - Révokaz. Po krátkém přivítání hostů, kterého se ujal za vinaře Jakub Šamšula dostala slovo dechová muzika Kumpánovi muzikanti.Ti se zhostili své role velmi dobře a bavili hosty až do pozdních ranních hodin.
Pro milovníky cimbálových muzik byla připravena všem známá cimbálovka Morava. A že se chlapci připravili velmi zodpovědně nemusím nikomu ani říkat. Bylo vidět, že se jim snad nechce jít ani dom. Tož ale nakonec museli :)

V deset hodin předvedla své umění taneční sestava Showdance. Rychlý svěží tanec ve stylu americké Pomády všechny nakopnul tak, že se nakonec i část sálu zúčastnila hromadného tance ve stylu rychlé moderní muziky.

Druhým účinkujícím v doprovodném programu byla skupina Skipping boys. Tato parta mladých hochů předvádí neuvěřitelné kousky se švihadly. Vystoupení se neobešlo bez hlasitého aplausu všech přihlížejících.

Tradičně o půlnoci se dostalo na řadu losování tomboly. Na velmi oblíbenou část plesu se těšila většina přítomných. Ceny byly velmí lákavé. Všichni chtěli vyhrát první cenu, kterou byl zájezd pro dvě osoby na týden do lázní do Luhačovic. Následovala televize, notebook, kolo, selátko a další hodnotné ceny. Bohužel mohl vyhrát jen jeden.

Doufáme, že se všichni přítomní příjemně bavili a že si při ochutnávce mladých vín vychutnali všechny předložené vzorky. Těšme se na další ples a to již šestý.   

Fotogalerie