zpět na seznam témat

Čejkovice a Festival otevřených sklepů

Dobrý den,
na veletrhu GO Region Tour v Brně mne zaujala zajímavá akce Festival otevřených sklepů, které se hodlám zúčastnit. Ne webových stránkách www.otevrenesklepy.cz jsem narazil na to, že se jednalo i s obcí Čejkovice. Čejkovice mám osobně velmi rád, ale ty v nabídce programu chybí. Prostřednistvím internetu jsem nalezl vaše internetové stránky (mimochodem moc hezké) a tím i možnost využít tohoto fóra k mé otázce.
Zajímalo by mne, zda se tohoto festivalu v tomto roce také účastníte?
Děkuji za odpověď.
V.Polešánek

[+] reagovat na toto téma

Čejkovice a Festival otevřených sklepů

René Bárta - 5. 2. 2009, 06:34:00

Dobrý den pane Polešánek,
děkujeme za Vaši přízeň Čejkovicím. Festival otevřených sklepů byl na sklonku roku u nás velmi diskutovaným tématem. Nakonec rozhodl již zmíněný fakt, že v době jeho konání se na Templářské tvrzi v hotelu Zámek koná jiná akce. Vzhledem k tomu, že její prostory jsou pro prezentaci vinařských Čejkovic důležité (i podstatnou částí ubytovací kapacity), od účasti tohoto jarního kola jsme upustili.
Rádi se s Vámi však v Čejkovicích setkáme ať už v rámci některého z dalších běhů Festivalu otevřených sklepů, nebo na některé z vinařských akcí, které u nás pořádáme, a díky kterým je naše obec známá.
Krásný den z Čejkovic
René Bárta

reagovat

Čejovice a Festival otevřených sklepů

Juraj Flamik - 25. 1. 2009, 14:51:38

Dobrý den pane Polešánku. Píšu Vám jménem pořadatele Festivalu otevřených sklepů. Obec i vinaře z Čejkovic jsme k jednání o účasti na Jarním festivalu 09 pozvali. Starosta, pan Novotný, dokonce jako první ze všech starostů podepsal smlouvu o spolupráci na festivalu. Vinaři po několika jednáních nakonec konstatovali, že se nepřipojí. Jako důvod nám oznámili, že v termíně festivalu je tvrz Hotel Zámek obsazena jinou akcí, takže obec by se nemohla touto památkou prezentovat. Škoda. Ale Festival otevřených sklepů se bude každou sezónu konat s jinými obcemi, takže příští rok pozveme čejkovické vinaře znovu. Takže nashledanou na jaře v Modrých horách. Juraj Flamik, PArtnerství, o.p.s. Tel.: 606 763 117

reagovat