zpět na seznam témat

Den Otevřených sklepů 2008

Dobrý den,
s přáteli se v sobotu chystáme v rámci cyklovýletu krátce zastavit u vás v Čejkovicích a rádi bychom ochutnali i nějaké vínečko. Nechceme ale absolvovat celý vinařský okruh a proto nám připadá škoda, abychom si kupovali vstupenku za 600 korun. Je možné si koupit i jednotlivé degustace přímo u jednotlivých vinařů?

Děkuji za odpověď a těším se na povedenou akci
R.Š. Staré Město

[+] reagovat na toto téma

TgTYOjNkFEZ

Eddi - 8. 7. 2011, 12:08:46

Whoveer wrote this, you know how to make a good article.

reagovat

Re: Den Otevřených sklepů

L.Koval, F-M - 3. 9. 2008, 21:04:10

Zdravím Vás, přátelé. Akce byla unikátní, tak jako vína z Čejkovic. Celé 4 dny od soboty jsem stále plný dojmů. Už se těším na další ročníky. Určitě opět přijedeme. A nejenom tehdy. Se sklenkou vynikající Frankovky zdravím Čejkovské vinaře. L.K.

reagovat

Re: Re: Den Otevřených sklepů

René Bárta - 5. 9. 2008, 11:36:09

Děkujeme za milá slova. Jsme velmi rádi, že můžeme (nejenom skleničkou dobré Frankovky) přispět k novým vinařským zkušenostem, dojmům a Vaší životní pohodě...
Budeme se těšit na setkání při některé z našich dalších připravovaných akcí.
Na zdraví! :)

reagovat

Den Otevřených sklepů

René Bárta - 24. 8. 2008, 18:46:11

Dobrý den. Děkujeme za Váš zájem o vína z Čejkovic.
Na Váš dotaz bohužel musím říci, že vzhledem k tomu, že se jedná o kolektivní akci vinařů, a že smyslem Dne otevřených sklepů je ochutnat právě produkty všech vinařských provozů, nejsou jednotlivé degustace v tento den možné. Mrzí mne, že se vám zdá cena za návštěvu 21 vinařství a jedné pěstitelské pálenice s večerem u cimbálu vysoká (jedná se v podstatě o cenu 400,-Kč; dalších 200,-kč je poukaz na nákup vín), já tento názor nesdílím, naopak vzhledem k práci zdejších vinařů je výše vstupného velmi shovívavá.V případě zájmu o degustace u jednotlivých vinařství si můžete degustace v jiný den objednat (kontakty a informace najdete na našich stránkách), jednotlivé ceny však oněch 600Kč značně převyšují…
Hezký večer z Čejkovic
René Bárta

reagovat