Víno z Čejkovic

Jak jsme plesali.

V pořadí šestý ples našeho sdružení zahájili svým zpěvem mužáci z Čejkovic - Révokaz. Po krátkém přivítání hostů, kterého se ujal za vinaře Jakub Šamšula dostala slovo dechová muzika Mistříňanka.Ti se zhostili své role velmi dobře a bavili hosty až do pozdních ranních hodin.
Pro milovníky cimbálových muzik byla připravena všem známá cimbálovka Grajcar. A že se chlapci připravili velmi zodpovědně nemusím nikomu ani říkat. Bylo vidět, že se jim spolupráce s publikem líbí a plesové hraní si užili.

V deset hodin předvedla taneční ukázku soubor Břeclavan, který rozdělili dvě písničky od cimbálové muziky Grajcar.

Hlavním tahákem v doprovodném programu bylo vystoupení mága Richarda Nedvěda. Parádní kousky moderní magie byly chvílemi až neuvěřitelné. Těžká kouzla v podobě zmizení lidí v sálu byly vrcholem. Vystoupení se neobešlo bez hlasitého aplausu všech přihlížejících.

Tradičně o půlnoci se dostalo na řadu losování tomboly. Na velmi oblíbenou část plesu se těšila většina přítomných. Ceny byly velmí lákavé. Všichni chtěli vyhrát první cenu, kterou byl zájezd pro dvě osoby za vínem do maďarského Tokaje. Následovala televize, notebook, selátko a další hodnotné ceny. Bohužel mohl vyhrát jen jeden.


Doufáme, že se všichni přítomní příjemně bavili a že si při ochutnávce mladých vín vychutnali všechny předložené vzorky. Těšme se na další ples a to již sedmý.   

Fotogalerie